Vročina

Pa pravijo, da vročina slabo vpliva na vse. No ja,  kakor za koga. V službi je  sicer norišnica, ker ne dela  klima, je kaput. Pa so danes prišli vrli strokovnjaki, nekaj priklapljali, odklapljali, vlekli šlavfe, šraufali …. Meni je zgledalo kot da bi snemali nevemkatero nadaljevanje  “A  je to” :-) Potem sem imela seminar. Pa hitro domov, dokončat darilo, ki ga je mali nesel sošolki Ajdi za RD. Eno samo letanje vamo tamo. Ampak name to zgleda vpliva pozitivno, sem nabita z energijo, motivirana.

Evo AJdino darilce. Sem po dolgem času spet risala in barvala Ikeino ogledalce, pa na hitro speglala slikco na majčko. Mislim da bo Ajdi oboje všeč. Didl, mast sem jih iskala na netu, pa bentila ko sem barvala in risala.

Zavito darilce je potem zgledalo takole

Potem je bilo treba naredit mlinčke, za katerega me mali prosi že ene 2 dni, jutri ga mora pa oddat. Ker sem bila total brez idej, sem vzela kar plastičen CD, pa ga oblekla v tapeto, naj prilepila plastične žličke, čez sredino pa dala Natkino palico iz fimo mase, ker je ravno pasala v luknjico na sredini da smo ga sprobali. Deluje. V gozdu naj se znajde s palicami in kamenjem.

Sestavila še 2 verižici, eno bolj klasično drugo malo odbito.

Proti večeru pa malo klepeta z otroci, malo prej pomagala možu pri pisanju elaborata in delanju skic. Zdaj pa se počasi odpravljam v vaservago ;) Jutri nov dan, nove naloge. Gremo novim zmagam naproti. Juhuhuhu

 • Share/Bookmark

3 odgovorov zaenkrat »

 1. 1

  hali pravi,

  22.05.2009 @ 07:07

  Vročina slabo vpliva nate? Ma ne, vse je fenomenalno, japonka na verižici je pa zmagovalka :-)

 2. 2

  McCrafty pravi,

  22.05.2009 @ 21:55

  Super darilce in lepo dodelano….japonka-mega!…mlinček bomo pa kopirali :)

 3. 3

  Andreja pravi,

  29.05.2009 @ 18:45

  Mah, a se lohk sam kujam??? Kaj čem, foušija dela :) ))))))

Komentarji RSS · TrackBack URL

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !