Deževen vikend

Tako vreme je kot nalašč za packanje, risanje, lepljenje, barvanje, štamplanje. Nastalo je kar nekaj voščilnic. Za prve me je prosila Lidija, za njeno hči Evo, druge pa so za Janjinega Gala, ki bo konec meseca pri sv. krstu. Potem sem pa končno nalepila še zadnje bowling babnice, ma mi je doma ostala samo ena, druge so dobile noge :-)

Včeraj pa nama je z možem celo uspelo nabrat skorajda 2 litra borovnic na našem vaškem hribu. Jih je kar veliko, tako da so dobro berljive in hitro nabrane.  Velika večina jih je že varno spravljenih v želodčku najmlajšega. Očitno ne bo z likerjem nič. Bo treba še 1x v hrib ;-)

In ker smo nenadoma pri nas doma vsi  alergiki, vključno z menoj  (hmmmm na stara leta me zdravje daje, v enem mesecu sva imela oba z malim astmatični napad :-( se na okenski polici cmarijo vršički (nabrani pred tednom dni na Pokljuki), vendar bi potrebovali sonce, ki pa ga zadnje dni kar ni in ni :-( No v nekaj dnem tiste topline je nastalo nekaj sirupa, vendar bi se lahko stopil še tisti sladkor na vrhu. Še malo, še malo, …..

To da čas beži raje nebi.  Še malo pa bo konec šolskega leta, ki ga verjetno jaz bolj čakam, kot otroci. Tako so že siti vsega, da je joj. Sploh tiste dni ko je lepo vreme. Ma kakšno učenje,  no go :-( Ne pomaga nobene dretje. Ampak pri starejšemu je treba še malo stisnit, ker tam se vse zaključuje v zadnjem tednu, ta srednja ima ta teden fraj, gre njen razred na tabor, šjora pa se je odločila, da bo doma, z drugo polovico razreda, malemu je pa vse ravno do Kitajske in še dlje. Čaka samo še končni izlet :-) Danes je tako cel dan sestavljal kocke, ki jih je z enoinpolmesečno zamudo dobil od strica ;-) Saj se grdo bere, samo je bil pa res mir.

 • Share/Bookmark

2 odgovorov zaenkrat »

 1. 1

  Marika Gabez pravi,

  8.06.2009 @ 08:50

  Ojej…kolko si jih pa Naredila?!?!?!

  Moj poklon, tole res ni bilo od muh.
  In danes je sonček.

  Glede razumevanja v zadnjem delu pisanja pa……Jaz popolnoma razumem.

 2. 2

  klemy pravi,

  22.06.2009 @ 13:32

  super produktiven vikend je bil tole.
  zlo lepe cestitke najbolj pa me je navdusil pick point

Komentarji RSS · TrackBack URL

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !