Beljenje in zadnji šolski dan

Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Se mi zdi da sem ta dan jaz bolj čakala kot otroci. Čeprav komentar tamalega na poti domu je bil:”Škoda k je konc šole. Zdej pa mojih prijatlov ne bom videl 2 meseca:”  “Ja kako da ne, saj je drugi teden oratorij, pa tam je pol vašega razreda?” sem mu rekla. Pa mi je rekel da to ni isto :-) Kwa pa jaz vem, ane? V tem tednu sem te tri zame nedelovne dni (kar se službe tiče) izkoristila za beljenje. Končno imamo (za1x sicer samo 2 prostora) stanovanje  v barvah. V ponedeljek sem se beljenja lotila kar sama, možu sem sicer nekaj omenila, pa ni bil ravno navdušen. Že prej sem mu omenjala sončne barve za kuhinjo, tako da je bil zvečer ko se je vrnil s šihta prijetno presenečen. Prebeljena ni bila kuhinja, pač pa hodnik ;-) in to v nežno, nežno zeleno. Kaj pravite?

Včeraj pa se je belila kuhinja. Tokrat je bilo kar nekaj pomočnikov. Barvo sva izbrala skupaj.

Danes je bilo na vrsti temeljito čiščenje. Okna so pomita, zavese so oprane, vse je čisto kot v pravljici  :-) že kar kičasto zame.  To da sem vmes letala in vozila mulce sem in tja raje ne omenjam. Vmese sem naredila še darilo za Melanijino učiteljico klavirja, borovničev liker v flaši oblike Slovenije in zraven priložila verižico, ki jo je izbrala Melanija. Maji je bilo strašno všeč, ampak ona je itak zadovoljna z vsako malenkostjo in darilce si  je res zaslužila.

 • Share/Bookmark

4 odgovorov zaenkrat »

 1. 1

  babji firbc pravi,

  25.06.2009 @ 06:41

  Super! Zelo dobro narejeno!
  Žal je največkrat tako, da če se dogovarjamo z možem, ko je kaj za postorit, ostane le pri besedah, dokler ženska ne začne z delom. Saj potem pomaga …
  Zanima me, kje si dobila flašo v obliki Slovenije?

 2. 2

  halihali pravi,

  25.06.2009 @ 11:01

  Uuu ful dobro, kuhinja mi je všeč :-) kaj češ oranžna je moja barva :-)
  Čakamo nadaljevanje, ne? M. se je že vdal v usodo :-)

 3. 3

  nena pravi,

  25.06.2009 @ 20:59

  Flo s temle tvojim pleskanjem si me prepričala da lahko tudi jaz sama pobarvam kakšno sobo. že nekaj časa me matra moja spalnica pa se vedno bojim da z mojo kriplasto hrbtenico ne bom zmogla.
  barve so pa v živo sigurno še lepše, oranžna je pa tud moja barva samo menda v spalnico ne paše???? ;) kuhinjo bi pa tud bolj težko dala v to barvo glede na to da je vse nekaj bolj ko ne v zelenem….

 4. 4

  floflo pravi,

  25.06.2009 @ 21:46

  babji firbc
  flaše se dobijo pri Stenkotu v Trzinu. Majo tam robe karčeš.

  Hali
  M pravi da mu počasi ratuje všeč.

  Nena
  Ti kar penzl v roke, čene ti pa pomočnike pošljemo, naši majo zdej 2 mesca počitnic :-) pa navajeni so tega dela :-)

Komentarji RSS · TrackBack URL

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !