Zaspana nedelja

Po včerajšnjem veseljačneju sem sem danes zbudila polomljena, utrujena, zaspana, … Eh ja  kaj pa na stara leta žuram :-) Danes se bom ravno sestavila, jutri pa naj bi se vaja ponovila :-(

Sem se pa odločila da vam pokažem tole. Ferbc babji mi ni dal miru pa sem morala sprobat, pa se tega ne grem več, to je zame vse preveč natančno in  zamudno delo, sicer pa tudi nisem fimo frik ;-) Tule peka.

Prvi izdelek sem videla pri Maji in pri Kristini, potem pa še pri Natki, pa mi kar ni dalo miru. Najprej sem naredila čisto preporost motiv s krogci in črtami, za tega bi lahko rekla da mi je v prvo kar uspel. Drugega sem se pa lotila, ker imam nekaj modelčkov za piškote, pa rožico vzorček sem si sestavila v glavi in ga potem prenesla s pripomočki na fimo. Če nebi bilo po pečenju toliku drajsanja, pa drajsanja, bi še šlo. Tako sem pa z brušenjem videla vse napake, ki sem jih želela popraviti,  tako da sem izdelek  zagotovo pekla  6 ali 7x.

In na koncu sestavljen izgleda takole. Meni je krasen, kakšen se zdi pa vam mi je pa čisto vseeeno ;-) Vem samo da je bila izdelava  tega izdelka in branje navodil zame skorajda znanstvena fantastika :-)

 

 • Share/Bookmark

2 odgovorov zaenkrat »

 1. 1

  baia pravi,

  28.06.2009 @ 15:04

  Lepo :) Fimo je fajn za sproščanje ob vikendih :)

 2. 2

  Kitty pravi,

  28.06.2009 @ 15:53

  Hmnja, no, glede na končni izdelek ni glih videt, da česa ne bi razumela pri navodilih ;)

Komentarji RSS · TrackBack URL

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !