Tik pred dopustom

sem dobila naročila za uro, tako srčkasto, karkoli. Saj rada rezljam, pa režem, pa vrtam. Amapk tole je bilo pa čez vse. Ni, pa ni mi šlo, pa še dalo se mi ni, pa vročina ……. Vsak izgovor je bil dober. Toda obljuba dela dolg in danes sem po 1 tedenu rezanja in packanja končno skončala ta izdelek. Upam samo da bo naročnici všeč, če pa ne pa tudi nič hudega, mamo doma za1x zadost praznih sten ;-) itak bo pa šla v promet. Nič ne bo doma ostalo, je Nina sporočila, da ji je všeč.

Zelo na hitro sestavila dve dojenčkasti voščilnici, tokrat po dolgem času v 3D tehniki

pobrala po vrtu zelenjavo, uh kumar mamo za izvoz, nekaj sem jih oddala spodnjim, ostalo gre z nami. Bučke sem na hitro popražila na olivnem olju in jih namazala s česnovo omako, zdaj so pripravljene za v skrinjo in potem za žar. Končno precedila še ostanek  vršičkov in itak spet naredila nekaj tega likerja, mast je dober.

Vmes smo peljali Melanijo še na jahanje, da danes naj bi bili pa prisotni vsi, ker bo predstava. Pa otroci pripravijo konje, sčistijo, skrtačijo, jih osedlajo, se postavijo na svoja mesta, potem pa se učiteljica jahanja zadere:” Starši gremo jahat!” Jaz sem skori na rit padla od začudenja. Saj si me lahko predstavljate, kratke hlače, obuta v krokse, mož nič bolje, pa na konja. Ma dobro smo dali tudi to skozi, zanimiva izkušnja, pa mi  za1x ni potegnilo, da bi se šla to na dolgi rok.

Še malo in odpotujemo. Končno tudi naš dopust. Jeeeeeeeeeeeeeee

 • Share/Bookmark

3 odgovorov zaenkrat »

 1. 1

  Marika Gabez pravi,

  21.07.2009 @ 07:02

  Uživaj na dopustu Flo.
  Ura pa je megastična, kot vse tvoje ure.

 2. 2

  Kitty pravi,

  21.07.2009 @ 09:37

  Odlična ura!
  Škoda, da ni še fotk z jahanja ;)

 3. 3

  poravnava odškodnina pravi,

  2.02.2015 @ 12:08

  Ma kaj boš ti !

Komentarji RSS · TrackBack URL

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !