Še vedno mrdam

toda bolj v upočasnjenem ritmu. Ne da se mi ama baš ništa. Zganjam lenoritis na vseh frontah. Da kaj naredim, mora biti že hudo narobe :-) Za vse to je zagotovo kriva vročina, kdo pa naj bi drugače bil? Tako sem včeraj po dooooooooolgem času spet narisala eno majčko, za eno mičkeno dekletce, pa po naročilu sestavila verižico z zapestnico. Višek ustvarjanja :-)

Bo treba uno varovalko za lenoritis počasi izklopit, ker so se otroci odločili da hočejo imeti pobarvane oz. prebeljene sobe. Barve so danes izbrali z očijem, na 1/2 pospravili sobe, vsaj tamali, zdaj ima tako kot da bi bomba treščila  vanjo, hči pa se je že lotila beljenja. Kako benti raje ne omenjam, še  bolj zanimivi pa so njeni komentarji.

In ne boste verjeli, da se mi vrti pralni stroj, pa ne s cotami. Vanj sem zmetala duplo kocke (lego). Kdo bo pa to na roke pral. Pravi mož da jih je treba spucat in potem pospravit na dile. No ja saj konec koncev se z njimi pa res igra samo še nečaknija Maša kadar pride gor, pa še ta zadnje čase ne toliko, ker ima  z vsem drugim preveč opravka, jaz pa z njo in njenimi ZAKAJ-i.

Grem iz stoja dat prvo rundo cot ups :-) kock in vanj zmetat drugo žehto kock.

Poročam da so kocke uspešno prestale pranje in  centrifugo. Zdaj so snežno bele,  saj se hecam. Ampak čiste so pa res. Pa ne vem al sva mi2 res tolko tega nakupila????? Se mi zdi, da ko sem jih gledala v košari  (pa tudi košara ni ravno majhna je med večjimi), da jih ni bilo toliko

 • Share/Bookmark

2 odgovorov zaenkrat »

 1. 1

  Mateo pravi,

  17.08.2009 @ 21:16

  Hohoho!

  Lenoritis, kaj že to je. Nisem opazil, itak si pa skoz v službiii.
  Komentarji hčere so pa res nekaj povsem novega in sploh taki da raje ne bi. Kok časa je trajalo da je sobo in kvadraturo izmirila, pa vrata prestavljala na drugo stran sobe da ni bilo treba odštevati od skupne kvadrature, da ne omenjam izbire, katere stene bodo kakšne barve in še in še. No pa še v mešalnici barv smo se neki dilal in pregovarjal pa kere barve izbrat, je kar teško če ti na mizo fliknejo dve paleti barv z 1001 kombinacijami.

  Pri barvah nimam več pravo glasanja (prej so bile vse stene bele barve..sedaj se zadeva speminja, hodnik, stopnišče in kuhinja so že v barvni preobleki.)

  LP

 2. 2

  nena pravi,

  17.08.2009 @ 21:30

  madonca saj pri vas pa že lahko odprete MALAR d.o.o. :)
  zdaj vem koga bom poklicala ko se jaz lotim barvanja sten….začela bom pa s spalnico ker mi gre ta belina (no ja z leti je že sivina) pošteno na živce. ampak najprej se moram spravit v nabavo novih omar kar je pa tudi projekt zase…..
  majčka je pa super, nakit pa tudi!!!!
  ha ha ha tudi jaz se včasih sprašujem za kaj so pravzaprav namenjeni naši pralni in pomivalni stroji ;)

Komentarji RSS · TrackBack URL

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !