Voščilnica iz vžigalčnih škatlic

Pred dnevi ko sem pospravljala ustvarjalno kramo sem našla prazne škatlice od vžigalic, ki sem jih že lansko leto kupila na zalogo. 24 sem jih takrat uporabila za Mihčev adventni koledar, ki ga lahko vidite tukaj ostale škatlice pa  so mi ostale. Včeraj pa sem se  lotila izdelave voščilnice  iz njih. Rečem lahko samo da mi je strašno strašno všeč, nekaj posebnega. Domači so jo pohvalili. Barve pa čisto moje. Pa nikar ne sprašujte zakaj so na vseh mojih zadnjih voščilnicah tavelike rože. Zato ker so mi všeč, ker so lepe, dajo krasen efekt in lahko se jih pokombinira na raznorazne načine. Nena mi jih je naštancala in poslala, pa jih sploh nisem pričakovala. HVALA NENA! Se bom še priporočila zanje. Aja slikce, prva slikana naravnost, druga postrani da se vidijo škatlice in tretja odprata s škatlicami vred.

Spodnja plata  je oblečena v ovojni papir nanj naleplejen 4 škatlice, ki sem jih z zunanje strani tudi oblekla v isti ovojni papir. Zgonji plati pa sta dve,  med seboj sta povezani s trakci, ki so skriti pod zgornjo plastjo papirja in nalepljeni na zgornjo plast vžigalčnih škatlic.  Malo sem okranclala, umazala  ;-) z blazinicami. Kaj pravite?

Ekola še ena končana, med včerajšnjo nič kaj preveč zanimivo košarkaško tekmo, so nači preveč vodili, pa ni blo tapravga filinga za navijanje  ;-)

 • Share/Bookmark

6 odgovorov zaenkrat »

 1. 1

  nena pravi,

  13.09.2009 @ 13:36

  madona pa kje ti vse te ideje stuhtaš. tale je noro dobra. za rožice pa sploh ni problem. sem ravno včeraj tuhtala da ti bo zaloga kaj kmalu pošla ko si tako pridna ;)

 2. 2

  Sonja pravi,

  13.09.2009 @ 14:57

  Luštna ideja, prav gotovo za ponucat kdaj ob priliki :)

 3. 3

  McCrafty pravi,

  14.09.2009 @ 07:09

  Tole je pa spet nekaj novega. Če prav vidi, se lahko prav luštno spravi v škatlico kakšne drobnarije, npr. tudi kakšen evro bi šel notr :)

 4. 4

  Kitty pravi,

  14.09.2009 @ 08:07

  Zelo zelo dobra!

 5. 5

  Suzy pravi,

  14.09.2009 @ 08:43

  Čisto nekaj posebnega in noro dobrega!

 6. 6

  hali pravi,

  14.09.2009 @ 10:20

  Jaooo Flo od kod tebi vse ideje..super je tole!

Komentarji RSS · TrackBack URL

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !