Rože navsezgodaj in preobleka stolov

Danes, prav navsezgodaj ko je bila še trdna tedna so k meni prišle tele krasne sončnice. Meni najljubše rožice. Zakaj so pristele pri meni ne bom opisovala, je predolgo ozadje ;-)   pa še družinski član bi moral biti da bi vsakdo razumel to zgodbo :-)

Vstala sem zgodaj, ker se pač spodobi, da se od gostov posloviš. No ja lepo je kadar so tu, še lepše pa je ko odidejo, ko se življenje spet postavi v ustaljene tirnice. Sicer je bil ta teden kar naporen, da sem bila sama s fantoma je bila kar zanimiva izkušnja, na ta način bi celo lahko bila tudi mati samohranilka :-) Razen tega da se je mali nekaj poškodoval in da sva v četrtek preživela 3 ure na urgenci, na koncu pa od tam odšla z izvidom zvin in nateg, pa da so me klicali iz Tolmina  iz šolskega centra, da je hči padla čez balanco z bicikom se ni dogajalo nič pretreslijevega.

Sem pa v tem tednu zanemarjala moj hobi, izdelovanje voščilnic. Bemti bi jih moralo bit narejenih že kar nekaj, tako sem pa še kar nekje na 1/4. Skrajni čas je da se lotim. Zato sem se odločila, da jih moram danes naredit vsaj 20, ampak sem lena in to na kubik. Verjeto temo botruje vreme. Ja to  bo to!

Ampak  nekaj pa smo le naredili in to zelo, zelo na  hitro. Hvala bogu za vso mašinerijo, ki jo imamo doma. V dobre pol ure smo preobleki kuhinjske stole in tabure.

 • Share/Bookmark

2 odgovorov zaenkrat »

 1. 1

  nena pravi,

  10.10.2009 @ 14:25

  hm Flo a je tale šopek za kakšno obletnico? ;)
  tudi meno so zelo všeč, ampak top rožica je pa zame še vedno lokvanj
  Upam da sta Melanija in Miha OK!!

 2. 2

  hali pravi,

  12.10.2009 @ 09:24

  Sončnice so krasne, rumene :-) Ma vi pa imate letos pravo stilsko preobrazbo doma, lepo je!

Komentarji RSS · TrackBack URL

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !