Nedeljske voščilnice

Saj ne  da sem tole vse danes prebarvala, kje pa, tako počasi, vsak dan nekaj, pa nekaj narezat, nahroščkat,  pripravit dodatke in potem se je danes finiširalo. Sem kar zadovoljna. Nastalo je kar nekaj novoletnih voščilnic.

Nekaj je bilo potrebno narediti na zalogo za dečke in deklice

in potem med vsemi temi papirji, štancami, hroščkom, lepili, škarjami, dobim preblisk da bi pa jaz probala tisto jedkanje  na fimo,  ki ga nam ga je Natka pokazala na babjem čveku. Jaoooooo a mi je treba še tega, ferbc babji. Še dobro da nisem imela veliko bele barve, čene bi verjetno kar obsedela, tako sem se pa iz tistega majhnega koščka potrudila izvleč kar se je dalo. Če povem po pravici mi ti deli posamezno sploh niso bili všeč, takole sestavljeno mi je pa mega

potem ti pa “kuzla začne skakat v grlo” in veš da moraš naredit še sožalnico :-( bene ideje, pa jaz nisem za te smrtne zadeve sploh, mi kar solze začnejo tečt po licih brez vzroka, ma krneki no. Črno-bela kombinacija kaj pa češ, pa nek napis. Hmmm ja tole kaligrafijo sem pa res pisala mende po ene 10 mesecih spet, se je bilo treba kar potrudit, pa premislit kako in kam je treba pero vlečt. Pri drugi sem dodala rožice, mi je prejšnji teden Poldka pokazala kaj in kako, matr cela znanost prijet tisti majhen košček naštancane rožice v moje  že tako velike in debele prste in potem sestavit rožico, jah parkrat sem pobirala tudi po tleh delčke.

Evo takole sem jaz zabušila današnji dan. Ne pa saj ga sploh nisem zabušila, sem vmes naredila tudi kar nekaj  matematičnih nalog, pa prebrala 2 kjnigi za bralno značko, se naučila tudi nekaj naravoslovja, itak da nimam pojma, jaoooo kaj vse se v šoli učijo, čisto drugačen program kot sta ga imela starejša2 v osemletki. Prejšnji teden sem pa  celo knjigo za domače branje za srednješolce prebrala :-) naslov knjige Čefurji raus :-)

 • Share/Bookmark

6 odgovorov zaenkrat »

 1. 1

  nena pravi,

  18.10.2009 @ 19:48

  o kaj so tele ježki kjut!!! no seveda tud vse ostalo.
  no ker si bila danes tako pridna se lahko zdaj mal vržeš na kauč in pogledaš TV ;)

 2. 2

  Sonja pravi,

  18.10.2009 @ 19:57

  Hej, ti pa si pridna.. čestitkala, fimala, pa še za šolo si se pripravila :) Bi človek mislil, da mame hodimo tja, ne otroci. Jaz znam družbo sigurno bolje kot moje dete, ki bo jutri vprašano :) )))

 3. 3

  McCrafty pravi,

  18.10.2009 @ 21:36

  Ah ti si itak turbo :) ….ti pa ni nč za pokazat, ker ti vse super uspe :o )

 4. 4

  katka pravi,

  19.10.2009 @ 07:58

  Temu se pa res reče multitasking.
  In ti, draga moja, ga ODLIČNO obvladaš! ;)

 5. 5

  halihali pravi,

  19.10.2009 @ 09:01

  Uuauu Flo, vse si super spedenala, pri sožalni mi ej všeč napis, ogrlica je nekaj spešl, NL so pa tako vsako leto super!

 6. 6

  Renata pravi,

  19.10.2009 @ 09:27

  Jao, Flo je odprla proizvodnjo novoletnih voščilnic. Ježki so full simpatični.

  Ogrlica mi je zelo všeč!!

Komentarji RSS · TrackBack URL

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !