Embosing voščilnice

Končno sem zlepila tisto, kar je bilo narezano  in embosirano morda že kak teden. Ne vem če sem ravno zadovoljna, čeprav motiva sta mi oba strašno všeč, štampiljki pa sta bili v ta namen sposojeni.

Smrečkam sem le dodala pikice z lepljivobleščečim gliterjem, mende še full stara zaloga doma (sploh nisem vedela da to še imam)

smrečke

pa še cela hosta kot bi rekla Natka :-)

smrekov gozd

ta motiv mi je bil pa všeč že na ekranu, pa se nikakor nisem mogla odločiti za nakup, no pa saj mi ga je nena posodila, kar pa tudi šteje ;-) Na smreke sem nanesla neko xy lepilo in posula z žametnim prahom, ko se je posušilo sem s čopičem omedla višek. Se mi zdi da pride vse skupaj bolj do izraza.

snežna vas

in še cela vas

cela vas

pri teh zadnjih pa sem se igrala, dobesedno. Na temno plavi podlagi mi je motiv všeč, pa ga nikakor nisem mogla z ničemer skombinirat. Potem sem embosirala direkt na podlago, pa je spodnji del postal “krneki”. No pa pejmo pisat mal kaligrafije (uf to nisem delala že 100 let). Vse lepo in prav, celo lep osnutek sem si naredila, bom kao kopirala, potem se pa ta vrag čez osnovo voščilnice ni videl. Kaj zdaj??? pisat s svinčnikom gor, pa enake razmake delat, joj prejoj. Niti slučajno mi ni uspelo kot bi moralo. Vse nekaj štrli vamo-tamo. Hči in predragi sta sicer komentiral da je O.K. da se iz avijona ne vidi ;-) itak je. Ampak mene enostavno moti. Da mi je pa zmanjkalo navdiha za kombiniranje, pa tako vem :-(

štampiljka kar tako

 • Share/Bookmark

10 odgovorov zaenkrat »

 1. 1

  hali pravi,

  19.11.2009 @ 07:17

  Vauu, vse so mega, zimska vasica mi je pa naj naj …pa tele rdeče… ajoj

 2. 2

  anna pravi,

  19.11.2009 @ 08:18

  kakšna je to tehnika?

 3. 3

  Sandra pravi,

  19.11.2009 @ 09:25

  Super !!!!

  Ravno iščem ideje za vošćčilnice :)

 4. 4

  mlekarca pravi,

  19.11.2009 @ 09:50

  tudi mene zanima tehnika

 5. 5

  floflo pravi,

  19.11.2009 @ 10:26

  anna in mlekarca

  embosing tehnika; uporabi se štampiljka, lepilo ki se ga kupi posebej za to tehniko (jaz ga imam doma zagotovo že 6 ali 7 let) in različni embosing prahci (taki posebni). Štampiljko enostavno pritisneš v lepilo (zgleda kot blazinica) in potem na list, posuješ s prahom, dvigneš osnovo, jo postaviš pokonci, da odvečni prah odpade stran (prime se le tam, kjer je lepilo), če nimaš v ta namen posebne pištolice prah stopiš s tem, drugače pa stopiš nad štedilnikom, jaz sem včasih delala to tudi nad plinom. Vsa fora je v tem, da se prah stopi. Se pa v ta namen dobijo tudi pisala, pa potem rišeš, pišeš, posuješ s prahom, stopiš in to je to. Simpl kt pasulj

 6. 6

  Renata pravi,

  19.11.2009 @ 10:37

  Ja, cela hosta … potem pa še vasica … krasno!

 7. 7

  Darža pravi,

  19.11.2009 @ 13:25

  Dobra si, da se spraviš pisat tak dolg tekst in to večkrat…

  Letos so mi všeč modre novoletne čestitke…tako, da mi je tale vasica prav pisana na kožo ;)

 8. 8

  nena pravi,

  19.11.2009 @ 14:26

  ajme Flo pa tebe res ni za doma pustit :)
  no če boš štemple še rabila veš kje sem ;)
  idejo s Flocky prahom ti bom pa ukradla pa če ti je prav al pa ne :) drugače se pa dobi tudi lepilo za ta žametni prah amapk je tudi Melok dobre če ni drugega pri roki….preverjeno!!
  kar se pa tiče zadnje pa samo kapo dol in globok poklon!!!!!!!!!!!

 9. 9

  McCrafty pravi,

  20.11.2009 @ 17:17

  kljub temu, da imam takšno štempiljko, redečih ne grem kopirat :) …sem pa malo razmišljala, da bi na kakšno kaj napisala, a največ dve besedi :)

 10. 10

  maja pravi,

  24.11.2009 @ 07:17

  Pozdravljena Flo. Ne vem, kako da nisem prej odkrila tvojega bloga, no sedaj imam RES kaj nadoknaditi. Čudovite izdelke deleš, prava paša za oči.

Komentarji RSS · TrackBack URL

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !