Škarje so tu

Jeeeeeeee. Matr sem vesela. Saj paketek iz UK je prišel že med prazniki, amapak Flo se je ta čas potepala po Dalmaciji ;-) Pa nisem mogla počakat še par dni, je bilo kar takoj potrebno preizkusit nove škarje, saj veste tiste o katerih sem pisala da jih NUJNO potrebujem za rezanje trikotničkov. S paketkom je prišel tudi prvi pok tega pravega papirja, ki se ga na žalost pri nas ne dobi nikjer, packi packasti trgovci v SLO sploh ne vedo kakšne lepote lahko iz tega papirja izdelaš. In sem šla, sicer najprej narisat vzorček metulja, ki sem ga  že pred kratkih izrezala s tistimi mojimi škarjicami, ki sem jih imela doma. Razlika je tako očitna, da bi lahko rekla “kaj sem sploh kazala te izdelke prej?”.  Evo slikce za primerjavo, zgornji metulj izrezan s starimi škarjicami in z luknjicami ki sem jih delala z buciko, spodnji pa s tapravimi škarami in luknjicami delanimi z dvojno iglo

in potem sem šla rezat dalje, še enega metulja, tudi za primerjavo. Ja trikotnički se res sploh ne morejo primerjat, čiste linije, kar je meni osebno zeloooooooooooo všeč

tale motiv pa čaka na voščilnico za prvo sveto obhailo.

poskusni motivi so izrezani, zdaj  bodo šli pa na počitek pod kupe knjig ;-)

 • Share/Bookmark

9 odgovorov zaenkrat »

 1. 1

  Vladuska pravi,

  6.05.2010 @ 07:21

  Prekrasne zadeve in res zanimivo kakšna razlika je, čeprav sem jo opazila šele sedaj, ko si dejansko postavila oba motiva skupaj.

 2. 2

  Renata pravi,

  6.05.2010 @ 07:35

  Res je, šele sedaj se vidi očitna razlika med izdelki. Saj ne, da tist prvi metuljček ni krasen, a tale drugi, izrezljav s profi orodjem, je čist druga pesem. No, tako vsaj vidiš, da je nakup pravega orodja in papirja dobra investicija. Zelo lepo!

 3. 3

  hali pravi,

  6.05.2010 @ 08:18

  uuu pa res je razlika , ne moreš verjet. Krasno!

 4. 4

  Kitty pravi,

  6.05.2010 @ 08:25

  Čudoviti so, naravnost čudoviti!

 5. 5

  Kate pravi,

  6.05.2010 @ 08:52

  U pismo, pa je res huda razlika!
  Ja pri kakšnih stvareh res lahko uporabimo alternativo, pri drugih pa je kar treba pravo orodje uporabit. Tole je že ena teh.

 6. 6

  Sonja pravi,

  6.05.2010 @ 11:23

  Se čist strinjam, da razliko opaziš šele ob vzporedno postavljenih izdelkih, sicer mi je bil že tvoj prvi metuljček všeč. s pravim orodjem gre vedno lažje :)
  Uživaj še naprej v pavsanju.

 7. 7

  Damjana pravi,

  6.05.2010 @ 13:42

  O kakšna huda razlika!
  Ne da prvi ni lep, samo pri tadrugem je pa vse skupaj še bolj nežno. Pa že pri tvojem začetku sem padla na rit, pri nadaljevanju bom pa še bolj padala dol, zgleda :)

  Super!

 8. 8

  Nena pravi,

  6.05.2010 @ 19:02

  o madona Flo ti si od hudiča!!!! razlika je pa očitn, čeprav tud z “nepravimi” škarjami si carica!!!!!!!

 9. 9

  mojca - mka pravi,

  6.05.2010 @ 21:27

  si pa res upravičeno vesela. super. super, ni kaj, v določene “pomočnike” se splača naložit :)

Komentarji RSS · TrackBack URL

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !