Kratkočasenje med kuhanjem

Sploh nisem vedela da sem tako potrebna počitnic. Prav nič ne pogrešam nobenega od otrok. A se to slučajno grdo sliši???

Včeraj pa sem med kuhanjem zadev na zalogo poiskala načrt, ki ga hranim že dolgo časa, pa ga nikakor nisem realizirala. No včeraj je bil čas. Tako sem izdelala mini damske torbice, v katero krasno pašejo mali priboljški in micena voščinica

nena na njih pa sem končno uporabila tvoje “bookmark” magnetke, ki krasno služijo odpiranju in zapiranju torbice

končno, ja res končno sem se lotila tudi “keramičnega videza” fime. Priznam da so me močno srbeli prsti. Malo več packanja, pa večkratnega pečenja (bemti sem morala zarad včerajšnje peke danes zamenjat plinsko bombo),  efekt je pa   krasen, pa res tako zgleda kot kakšna keramična ploščica :-)

potem sem iz firbca probala če se prime fimo masa na stiroporne kroglice in kako bi izgledalo to pečeno. Lahko povem da gre, da je kroglica precej, precej lažja, kot če bi bila v celoti izdela iz fimo mase, edino kar mi ni bilo všeč so luknje, z vrtanjem sem celo vato ven zvekla z mašino :-) matr sem model ala “ajeto” :-) evo dokaz da gre, pa v soli sem jih povaljala zato so tako grobe

kuhanje je uspelo, zaloga za nekaj časa je, jaz pa sem tudi zadovoljna s svojim prčkanjem papirnih in fimo zadev.

 • Share/Bookmark

4 odgovorov zaenkrat »

 1. 1

  Damjana pravi,

  1.08.2010 @ 20:52

  Saj si lahko zadovoljna, veliko lepih stvari si naredila – torbice so luštkane, super ideja, od ogrlic pa zmaga metuljčkasta :)

 2. 2

  Vladka pravi,

  2.08.2010 @ 07:35

  Lepi izdelki, tako nakit kot kuverte in dobra ideja s kroglicami.

 3. 3

  Nena pravi,

  3.08.2010 @ 16:45

  uau Flo super si nardila vse skupaj. upam da med tem nisi na štedilniku kaj zažgala :)
  no lepo je brat da so KONČNO uporabila magnetke. če ti jih zmanjka pa veš kje jih imam še ZELO VELIKO!!!! ;)

 4. 4

  Andreja pravi,

  4.08.2010 @ 13:59

  Vse kar si naredila je prekrasno. Sem prav vesela da sem odkrila tvoj blog, samo še najdem kje se pofočkam, da ne bom zamudila kakšne od tvojih objav. Vidim da ustvarjaš zanimive reči.

Komentarji RSS · TrackBack URL

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !