Novoletne voščilnice prvič

Ko me je danes na hodniku ustavila Boža in rekla: “Suzi kdaj boš prinesla novoletne voščilnice?” sem se zamislila, če jih bom sploh delala za prodajo. Pa sta me potem isto vprašali še Iva in Nika. Jaooooooooooo jaz pa tako lena, da je za znort. Al se mi ne da.  S seboj v terme sem zadnjič nesla tudi zajeten kupček papirja, ki pa je ostal nedotaknjen.  Ne, ne bom rekla, da prav ničesar nimam narejenega, kar sploh ni res. Res pa je da je 3/4 stvari narejeno samo na pol ali pa še toliko ne. Ampak danes sem se odločila da je na vrsti lepljenje in sestavljanje, pa da vidim, kaj mi uspe. Lepilo sem na hrtno stran nanašala kar s čopičem in vmes 10-letnika spraševala družbo, tako sem ubila 2 muhi na en mah, vsaj to znam dobro delati :-)

Za začetek palčki malčki, teh bom verjetno naredila še nekaj, ker so meni osebno všeč. Vem pa da jih v modri barvi ne bom delala, ker mi je rdeča 100x bolj všeč. Zgornja plast je na rdečo prilepljena z 3D blazinicami

pa ena skupinska

med gledanjem dnevnika sem potem izrezala tole smrečko, ta mi je čist odbita, pa še barve so mi strašno všeč

veliko me sprašujejo tudi po nabožnih motivih. Ne tole ni čisto končni izdelek, še bom sestavljala in premetavala zadeve “vamo-tamo” da mi bo postavitev čisto všeč :-)

in ne boste verjeli. Moj čisto prvi in nakrižkan motiv. Ja tale pa je iz Laškega ;-) zvečer ob TV-ju, še sama ne morem vejet, da mi je sploh uspelo skončat tole smrečko, res da je majhna ampak je pa moj izdelek na katerega sem res ponosna. In začuda me križkanje celo ni živciralo. Verjento bo tale ostala ena in edina nakrižkana zadeva v letošnjem letu.

Tako, za danes toliko. Upam da me volja ne mine prehitro, če me bo držala znam svojo hiperaktivnost dobro vnovčiti z delom in izdelki. Družina pa tudi ne bo trpela.

 • Share/Bookmark

7 odgovorov zaenkrat »

 1. 1

  Vesna pravi,

  2.11.2010 @ 23:13

  …ojla Suzana, nakrižkam ti lahko jaz samo povej kaj, če vse ostalo narediš ti …

 2. 2

  Renata pravi,

  3.11.2010 @ 07:13

  Ta rdeče so res krasne, pa tista odbita smrekca je tud krasna … pa dej, sej maš že ful narjenga! Jst nimam še niti ene, pa nobene ideje in volje še manj …

 3. 3

  Vladka pravi,

  3.11.2010 @ 07:19

  In ti praviš da si lena :) ))), poglej kaj vse si uspela narediti. Moje so še vse v koščkih :)

 4. 4

  Hali pravi,

  3.11.2010 @ 09:48

  Iiii krasne so, palčki malčki tudi mene mikajo, predvsem zato, ker imam kupček papirjev/ostankov za porabit. Lepe so vse!

 5. 5

  mojca pravi,

  3.11.2010 @ 16:16

  čudovite so, ampak najprej sem pa pomislila, da si mogoče pa le pripravila kakšno z lesenim motivčkom ;)

 6. 6

  nena pravi,

  3.11.2010 @ 18:53

  o kaj so kjut tele palčki malčki. da si pa lena pa prodajaj komu drugemu!!!!
  kje imaš pa gingermana? ;)

 7. 7

  floflo pravi,

  4.11.2010 @ 10:34

  nena gingerman je pa še v izdelavi. Saj sem rekla da imam kup stvari narejenih na pol. Zdaj jih moram pa še sfrizirat do konca, pa sem zmagala

Komentarji RSS · TrackBack URL

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !