Bonbonček

No pa sem se odločila, po dolgem tehtnem premisleku, da ga bom  1x podarila tudi jaz, bonbonček namreč.  Malo dolgo je trajalo, ampak zdaj je tu. Ne bo pa v taki obliki kot ste ga navajen pri drugih ustvarjalkah, ker tiste ki me poznate veste, da znam iz rok dati marsikaj lepega in naj bo to eden izmed mojih izdelkov oz. v tem primeru še izzivov.

Vam je všeč ta sličica???

Je????  Vse kar morate storiti je to, da pustite v tej objavi najbolj izviren komentar na to sličico (izvedba sličice naj ostane skrivnost).  Čas Vam bo odbrenkal na prestolonaslednikov rojstni dan 25.marca (sem si lep datum zbrala za rodit ane????  :-) ko naš pubertetnik praznuje 18 pomladi. Upoštevala bom vse komentarje.

Ampak to pa še ni vse, ker v naslednjih dneh praznujem tudi jaz bom podarila še enega izmed teh magnetkov, izbira je vaša. Upoštevala bom komentarje oddane le do mojega RD-ja (ki pa je nekaj dni pred sinovim;-)

no pa da  vidim, kako izvirni znate bit.

 • Share/Bookmark

5 odgovorov zaenkrat »

 1. 1

  hali pravi,

  21.03.2011 @ 14:41

  He he he trd oreh tale komentar :-)

  Prvo kar mi je apdlo na pamet je, da boge kokoši, koliko jajc bodo morale znest do velike noči, pa piščancev vzredit :-) )))) Tole, da so vse vesele in na vlakcu je kr neki.Mislim , da prihaja zanje stresno obdobje :-)
  Čestitke velikemu in tebi :-)

 2. 2

  nena pravi,

  21.03.2011 @ 16:47

  se strinjam s HAli…težka naloga….ampak jaz sem ob tem “vlakcu” najprej pomislila na to kakšno zaporedje si izbrala….najprej kokoška, ki zvali jajčka v zadnjem vagončku pa so se iz teh jajč že zvalili piščančki :)
  in zdaj vprašanje…kaj je bilo prej….kokoška ali jajce ;)

 3. 3

  klemy pravi,

  22.03.2011 @ 10:18

  ha men je pa nekaj drugega prslo na misel
  da si je prestolonaslednik res izbral poseben datum in da je mati kokoska dobro opravla svoje delo , da je pisek star ze celih 18 let=)=)
  pa brez zamere ;) )

 4. 4

  oldgirl pravi,

  22.03.2011 @ 11:38

  Prvo, kar mi je padlo na pamet, ko sem videla sličico, je bilo to da se že vidim, kako ti jo bom speljala in naredila velikonočne voščilnice in to v pergamentni tehniki, za katero navodila sem tudi našla pri tebi :-D

  Pa lepo praznujta z juniorjem :-D

 5. 5

  melly pravi,

  23.03.2011 @ 20:31

  Moja prva asociacija na slikco-kako krasna avtovleka,ki je idealna za na okno,ki bo seveda predpraznično pomito.Za dvojno praznovanje pa vse najlepše:)

Komentarji RSS · TrackBack URL

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !