Tabla

oz. tablica :-) Kar dolgo je čakal tale  “mušter” name. Jaz zeloooooooooooooooooooooooo zadovoljna, sploh ker se lepo piše gor s kredo, še lepše pobriše. Se mi zdi da sem iz rok dala krasno darilce.

Tokrat malček tanjša vezana plošča je šlo rezanje lažje od rok. Barvala sem z akrilnimi barvami, prelakirala z lakom za čolne, srednji del pa sem premazala z Deco-vo barvo za table, priporočam. Edino kar me moti tu, je nanos. 1x v smeri gor dol, ko se posuši v smeri levo desno in če ni dovolj še en nanos gor-dol ali pa obratno zaporednje. No če bi bilo po moje bi jaz to kar vamo-tamo, ne vem v čem je fora, so mi pa prijazno razložili v prodajalni da pri vigavaganju ni pravega efekta za tablo, no ja bodo že vedeli kaj prodajajo. Skratka piše se gor, pobriše se tudi, so otroci doma probavali, predno sem dala iz rok ;-)

v tem tednu sem prebarvala tudi nekaj Ikeinih ogledalc, predvsem za darila pa ne zame, ampak za naročnike ;-) seveda po njihovih željah

Simona sem se spet spomnila nate ob barvanju in na moj dolg, nisem pozabila, verjemi. Se vama bom s Piko oddolžila za nazaj in potem še za naprej ;-)

pa eno goledalce prav posebno “modra z metulji in verz naj bo gor!” Aja??????? No ja nekako mi je uspelo zadovoljiti naročnico

pa ena “najboljša punca” že zlajnana, samo na drugačni podlagi, z drugo barvo las

in ja odločila sem se da bom eno tablo naredila še zase, ravno takšno ;-)

 • Share/Bookmark

5 odgovorov zaenkrat »

 1. 1

  Vladka pravi,

  1.07.2011 @ 09:23

  Fajn si tole naredila, čajnik pa zmaga, krasen je.

 2. 2

  nena pravi,

  1.07.2011 @ 16:33

  super tabla….in vse ostalo
  kar se pa tiče barvanja ti pa lahko povem da mirno lahko barvaš vamo-tamo

 3. 3

  klementina pravi,

  2.07.2011 @ 07:57

  super vse zelo vsecno =)

 4. 4

  Hali pravi,

  2.07.2011 @ 14:10

  Tablica je bogovska.Ko boš zase rezala, a bi bla tok fajn pa še zame zrezala? :-) Seveda za kaj več kot hvala lepa :-) )))))))
  Ogledalca so pa tud luštna, d aje kaj!

 5. 5

  Suzy pravi,

  3.07.2011 @ 07:12

  Kake lepote spet nastajajo pri tebi. Pa čestitke v prejšnjih objavah. Wow.

Komentarji RSS · TrackBack URL

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !