Kovček

Najhuje mi je ko mi kdo reče: “Dej naredi kako odbito voščilico, rabimo za to, pa to, pa to….” KWA????? Ponavadi par dni meljem, zdaj pa je bilo treba nekaj naredit na hojladri jaz pa v striski s časom, ker se je med drugim začela tudi tista 10 mesečna taxi služba :-( pa sem naredila samo osnovo; koveček, ki je 2 dneva sameval na mizi.

takole sam je čisto preveč pust, če ga pa okranclaš npr. “rabim za eno ki zelo rada riše, stalno nekaj čečka” Se pa lahko hitro spremeni v kaj lepšega in prijaznejšega, pa ni treba veliko dodatkov,  stare ošiljene barvice, ki so doma ležale po raznih lončkih ;-)

In ker mi je bil ta všeč sem naredila še eno osnovo, isto. Bo že prišla 1x prav. Pa še kako prav sem imela. “Naša Aneja bo imela 5 let, pa kolo bo dobila za darilo!” A bejž??? In kaj bi zdej ti rada??? Itak da ji bom ustregla kaj pa čem. Sem šla na roke rezat bicikl, malo fouš ampak bo že moral biti dober. Tole je le en del notranjosti, drugi ni za javnost ;-)

za otroka pa zunanjo stran kufrčka kaj hitro lahko okrasiš. Dobre stare zaloge balonov, ne balončki v resnici sploh niso takoooooooooooo  veliki, le slikat ne znam bolje

A če sem zadovoljna???  Itak! :-)

 • Share/Bookmark

4 odgovorov zaenkrat »

 1. 1

  Marika Gabez pravi,

  15.09.2011 @ 04:45

  Flo tole si fenomenalno izpeljala. Barvice in baloni … za nameček še kolo …. Kaj vse se ne spomniš.

 2. 2

  Flo pravi,

  15.09.2011 @ 13:27

  Flo , ne vme od kod jemlješ ideje, ampak tole je ful dobro..balončki, barvice..superca

 3. 3

  Hali pravi,

  15.09.2011 @ 13:28

  Hali je pisala prejšnji komentar ha ha ha

 4. 4

  nena pravi,

  21.09.2011 @ 10:44

  super ideja in enkratno izrezan bicikel. sem iskala po Parizu tale tvoj nozek ampak francozi se niso vzeli besede sizzix in cuttlebug :)

Komentarji RSS · TrackBack URL

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !