Nekaj o meni

Mati trem nadobudnim otrokom, polnim elana. Možu oporni steber :-) japajade. Rada imam naravo, sploh hojo po jesenskem listju. Rada imam sneg, morje, gore. Rada imam nepredvidljive stvari, ki se odvijajo spontano, zato tudi družinskih izletov v naprej ne načrtujemo, ker se nam takrat zagotovo kaj izjalovi.

SOVRAŽIM PEGLANJE!

kontakt: flo1970@gmail.com

Če hočeš postati moder, se nauči pametno spraševati, pazljivo poslušati, mirno odgovarjati in umolkniti, ko nimaš več kaj reči.
Johann Lafater

 • Share/Bookmark

3 odgovorov zaenkrat »

 1. 1

  Tanja pravi,

  2.12.2009 @ 21:56

  Iskala sem motive za voščilnice, ki jih bom delala z učenci v razredu. To kar sem videla na vaši spletni strani, me je tako očaralo. Res je, da večino stvari z njimi ne morem delati, so le še premajhni in ne zmorejo še tako težkih stvari, ampak lahko pa zagotovo trdim, da sem si spočila oči. Občudujem takšne mame, kot ste vi, predana družini, otrokom, celo gasilcem, kot sem videla in tako zelo umetnostno nadarjena. Vsestranska ste, lahko vam rečem super mama, ki ji ne zmanjka energije in čudovitih idej. Verjetno tu dobivate energijo, to vas osrečuje, dopolnjuje. Enkratni ste in verjetno ni veliko takšnih, ki bi vam bili podobni.

  Veliko uspeha vam želim in seveda še veliko tako imenitnih idej.

  Lep pozdrav in srečno Tanja

 2. 2

  Valentina pravi,

  22.03.2011 @ 14:58

  Zelo ste spretni ni kaj!Vse kar sem videla mi je všeč in to zelo.Zanima me ,če bi zame lahko delali poročna vabila!Začela bom namreč z orga.porok in bi rada imela nekaj unikatnega za ponudit!Zelo bi bila vesela vašega odziva!

 3. 3

  Vesna pravi,

  3.03.2016 @ 10:56

  Pozdravljeni,

  zanima me, če izdelujete tudi voščilnice v pergamentni tehniki (pergamano)?
  Ali imate tudi kakšne delavnice v tej smeri?

  Hvala za odgovor.

  Lp, Vesna

Komentarji RSS · TrackBack URL

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !